Miss Molly & Me

Miss Molly & Me gaat goed, heel goed. Na hun eerdere releases ‘Rewind and Say Hello’ en ‘Travelers’ staat 2015 en 2016 geheel in het teken van hun nieuwe tournee en album ‘Bonnie and Clyde’. Het album is een verzameling enerverende en hartstochtelijke liedjes die de sporen van het wereldberuchte volgen.

Miss Molly & Me bestaat uit zangeres/actrice Marlijn Weerdenburg, ook bekend van haar rol als ‘Danni Lowinski’ en ‘Wie is de Mol’, en Helge Slikker, bekend van de band Storybox en zijn Gouden Kalf voor de filmmuziek van ‘Kauwboy’.

Ze tourden eerder langs de theaters van Nederland, maar speelden ook veel in het buitenland (oa New York, Rome, Milaan, Kaapstad). Ze speelden met de Webb Sisters, Moke en werkten samen Paul de Munnik aan hun nieuwe plaat.

Miss Molly & Me staat voor folky en soulvolle muziek aangevuld met harmonieuze zang en een vleug humor. Waar Helge de ingetogen muzikant lijkt, blijkt Marlijn de femme vocale die haar publiek zonder aarzelen het universum van Miss Molly & Me insleept.

Miss Molly & MeFoto door Robin de Puy